torsdag 21. juni 2012

Lykken er...

...å kunne stå opp til deilig varm temperatur, hoppe ut i bassenget før klokken har passert 08.00 uten fryse er bare NYDELIG!.
Fortsetter så morningen med en lang og god frokost sammen med fin familie rundt seg.  Så bader vi vel litt til og spaserer en tur til stranda som er like rundt hjørnet :) Vi storkoser oss virkelig på ferie å nyter hvert eneste minutt.


Badebukser fra Mini a Ture og solhatt fra Wheat


Solbriller fra Retour , shorts fra Mini a Ture og sandaler fra Bisgaard.


Shorts fra Wheat

Et anbefaling til dere som skal reise på ferie med småbarn og reiser flere sammen. Istedenfor hotell, lei dere et hus fordi det er helt topp med små barn og pris alt i alt er ca den samme.

Her har de virkelig tenkt på alt og det gjør ferien så mye enklere for oss. Småting som skikkelig blendegardin på soverommet, wiiii (det blir bekmørkt), stooor lekekasse (skattekiste) på vaskerommet, frukttrær i hagen, trapp ned til bassenget, gitter foran dører og vinduer, og gjerder rundt hele området. Vi kan virkelig senke skuldrene og slappe av her.

Vi har alle våres eget bad til soverommet, tv og ac i alle rom. Oppvaskmaskin,vaskemaskin og tørketrommel. Vi har rett og slett alt vi har hjemme og savner ingenting. Jeg kan virkelig anbefale denne type ferie til andre. Dra sammen flere familier og evt spleis på villaen. Ungene får lagt seg på kveldene og vi voksne kan kose oss til langt utover kveldstimene ;)

Legger ut litt bilder fra ferien så langt!

1 kommentar:

Marianne sa...

Der så det veldig kos ut:) Så fine bilder! Ha fortsatt en fin ferie;)