mandag 24. oktober 2011

Lykkelig som liten♥Sitat fra historien bak lykkelig som liten. "Det hele startet omkring 2003, da lille Selma var nyfødt. 
Mer eller mindre bevisste leste vi på salveboksen som sto på badet, og begynte å undre oss litt. Kunne det virkelig være bra å smøre alle disse kjemikaliene på kroppen til det lille nurket? Kunne vi ikke - med vår erfaring og kunnskap - lage noe bedre selv? Hudpleie som var basert på naturlige, økologiske oljer og råstoffer, uten tanke på at alt skulle være så billig som mulig.
Vi begynte å lese oss opp, og forsøkte å kombinere vår fagkunnskap som leger med mer tradisjonelle metoder. Etter en del prøving og feiling kom vi frem til barnesalven. Den fungerte bedre enn noe annet vi hadde prøvd, og inspirerte oss til å fortsette å utvikle også andre naturlige og økologiske hudpleieprodukter, uten parabener og andre potensielt skumle stoffer. " (lykkeligsomliten.no)


Da min minstemann var rundt 3 mnd, begynte de første tørre flekkene å vise seg på den lille kroppen. Jeg kjøpte krem etter krem på apoteket, smørte og smørte, men lillemann ble ikke særlig bedre. Lege ble kontaktet, sterke kortisonkremer skrevet ut, barnelege satte han på melkefri diett, alt uten noen vedvarende effekt. Jeg har lett og lett etter en forebyggende krem som fungerer, og som er sunn for lillemann sin hud.

En dag på jobb ringte denne blide damen og lurte på om vi hadde hørt om lykkelig som liten. Skeptisk som jeg er, ba jeg henne sende meg prøver:-) Vel høsten var i anmarsj, huden til Theodor begynte å reagere på værskiftet og jeg tenkte at hvem bedre å teste den på enn han.

I posten kom det to bokser med kremer, og barnesalven, og smøringen begynte:-) 2 ganger daglig, hele kroppen! Og allerede etter et par dager så jeg forskjellen:-) Etter 2 uker besluttet vi at vi ville ta produktene inn i vår butikk. Nå har jeg brukt kremen daglig i 1,5 mnd, og han har aldri vært så fin i huden:-)

Lykkelig som liten lager barnesalve,hudkrem, ammesalve, badeolje og strekkmerkeolje. 
For mer informasjon om lykkelig som liten, les på hjemmesiden deres lykkeligsomliten.no, der har også mange kunder lagt inn sine erfaringer.

Vi har alle produktene i butikken, og får også inn den nye barnehage kremen som snart er klar for lansering:-) 
Ingen kommentarer: