onsdag 26. oktober 2011

HELT VILT!! Bydager fra i morgen...

Da er butikken klar for bydager og  HELT VILT kampanje i helgen!
Vi kommer i tillegg til disse tilbudene ha utvalgte dagstilbud både torsdag, fredag og lørdag. Følg med på facebook og vær med å bestemme hvilke tilbud det blir:-)
Langåpent er på nytt innført på torsdager i byen, så butikkene stenger ikke før kl 19! Dette har vi savnet:-)


Det blir -50% på alt av yttertøy fra danske Minymo. Her kan du sikre deg en kjempegod heldress eller todelt sett med en vannsøyle på 8000mm. Dressene er supermyke, lette og behagelige for de små, holder de varme og tørre hele vinteren!

Dette er bilder av utvalget vi har i butikken vår fra Minymo sin vinter kollekjon,vi har i tillegg heldress i ensfarget marineblå:-)


Vi har også kjempetilbud på fantastiske Jeans til de litt større barna. Retour Jeans er et eget merke til barn fra 6-14 år som vi har hos oss. Dette er et merke som selger veldig godt i de butikkene som fører det i Norge, men for oss her i lille Kristiansand er det nok litt ukjent, og vi har nok ikke vært flinke nok til å vise det frem i butikken. Kvaliteten og passformen er veldig bra, og de barna vi har fått inn i prøverommet med klær fra Retour har som regel gått ut med en handlepose i hånda:-)

I helgen får du disse kjempekule buksene til -50%.
Her kommer litt inspirasjonsbilder fre Retour!Velkommen innom oss på slottet!

Klem fra Maria og HeleneIngen kommentarer: