lørdag 4. juni 2011

Fotoshoot i Ulvøysund for å lage sommerkatalogI går hadde vi en helt fantastisk dag i Ulvøysund på fotografering sammen med Depui "Anders Martinsen".
Vi var en stor gjeng samlet av store og små for å få til de perfekte bildene.
 Utrolig mange nydelige barn var med  på fotograferingen, kunne vi vært mere heldige med været?!

Hele opplegget har vært et sammarbeid mellom flere butikker på Slottsquartalet som har noe å tilby barn, Herlige Barn, Benetton, Bånsull, Mester Grønn, Dampbageriet mm var blant butikkene som var med på denne dagen. 

Herlige Barn og Benetton stillte med klær til modellene som skulle brukes når bildene ble tatt, modellene delte vi i halvparten hver.
Utrolig gøy å få kledd opp så mange barn med klær fra merker som kommer i vår butikk.
Om en ukes tid skal det være lagd  ferdig en sommer katalog av Depui, hvor han velger ut de beste bildene av barna og lager dette til en sommer katalog.
 Denne vil bli lagt ut i de respektive butikkene på Slottet når den er ferdig til å deles ut, så her er det bare å glede seg;)

Her ser dere noen bilder fra den hytten som var lånt for dagen i anledning fotograferingen. Et virkelig nydelig sted omgitt av sjøen på alle kanter.
Alle bildene som kommer nedenfor er bilder vi har tatt selv, så vi lover dere enda bedre bilder av klær og unger når katalogen er ferdig;) Da skal vi legge det ut til dere.
Isak og Nikolai i klær fra Wheat, Maria sine gutter.


 


Søt liten gutt,her har han klær fra Benetton og den kule blå bilen er fra BånsullNikolai er her kledd ferdig klar for å bli med på bilder. Klær fra Herlige Barn og merket er Wheat. Alltid blid og fornøyd.


Mot kanten av sjøen med bær på et strå i hånden.
Maria sin eldstegutt sammen med ei nydelig jente, som også var med på fotograferingen.


 
Nydelig sommerkjole fra Wheat som ble brukt flere ganger under opptak.

2 søstre i klær fra Herlige Barn sommer kommer etter  vi åpner. Kjole med prikker og tyllskjørt og topp sammen med cardigan er alt fra Wheat.
Nede ved sjøen, prikkete kjole fra WheatNikolai tester bilen fra Bånsull etter at fotograferingen er over.
William i skjorte og bukse fra Mayoral, et nytt og spennende merke til barn fra 0år og oppover som vi får inn i August. Kjempe masse fint.


Tolvøres fra Dampbageriet nytes i klær fra Wheat
På vei til å bli tatt bilde av,sommerkjole fra Wheat.
Bakevarer fra Dampen nytes nede på bryggenSom dere ser utifra bildene har vi hatt en helt utrolig gøy dag sammen med denne flotte gjengen. Her har dere fått sett noen av bildene vi selv har tatt, men det kommer flere og enda bedre bilder når sommer katalogen er ferdig fra Depui:)
 Vi gleder oss utrolig masse til å se det ferdige resultatet. Gøy å få lov til å være med på noe slikt når butikken enda ikke har åpnet engang. Men vi åpner i begynnelsen av August og gleder oss til å se alle dere i vår butikk.

Ønsker dere alle en nydelig Sommer

Sommer været er hvertfall kommet til Sørlandet, deilige tempraturer og skyfri himmel. Nyt det.Klem fra Maria Og Helene

1 kommentar:

..... sa...

Vi hadde det veldig gøy i går. TN elsket den bilen (søt liten gutt på bildet;)

Dere har utrolig mye fint tøy, så det blir supert når dere åpner. Gleder oss!

Hilsen

Maud