søndag 9. september 2012

Dyreparken...

 
.... er best på høsten. Det er stille og rolig, ikke stress, ikke mas og best av alt unger som kan løpe fritt å kose seg med alt de ser på sin vei. Hvorfor ikke bare bruke 1 time på å leke i båter som ligger til utstilling på land, leke sjørøver og drømme seg bort på de syv hav.
Vi som har årskort i denne fantastiske parken bruker alltid mye tid her på høsten. Så flott å se parken fra en annen side. Det er plutselig veldig stille og harmonisk:) Ting vi aldri får gjort ellers blir gjort på denne tiden av året.
 
På lørdag var det en deilig høstdag, luften var frisk og det var godt å ta på seg gode sko og en deilig varm ulljakke med fleecefor på innsiden. Jakken er allerede godt i bruk hos oss og er fra christina rhode til kr: 599,-.. Til vinteren kommer vi til å bruke den til og fra barnehagen og på turer i bilen osv.. Perfekt tykkelse til den slags. Men først skal den nytes i frisk høstluft :)
Skoene er fra bisgaard og koster 799,- (med stjerne og 749 for den høye)
Pannebånd fra kivat 199,- (får ikke inn før våren igjen) Vår og høstjakke fra miniature 749,- (kommer også til våren) nå er det kun vinter varianten i butikken..
 
 
 


 
 

1 kommentar:

Mirjam Storm sa...

Koselig:) Og deilige jakker på twinsa!