torsdag 23. august 2012

Katvig yttertøy


Enkelt, kult og nordisk utenpå. Et videnskapelig , high-teck vidunder på innsiden. Vi kaller det intelligent design!
 
 
Materialet er utviklet i naturen og på lekeplassen i all slags vær. Det er inspirert av profosjonelle skiløpere og fjellklatrere og det er testet igjen og igjen av barn i alle aldere. Det er kort sagt summen av all den erfaringen Vigga Svensson og Katvigs mange medarbeidere har gjort siden lanseringen i 2003.
Yttertøyet har en vannsøyle på 10.000 mm vann. Meget slitesterk, såpass sterk at ikke engang en stålbøste klarte og slite dressen. Tøyet har mange gode egenskaper som at hetten har 180 graders utsyn, den todelte dressen kan på få sekunder gjøres om til en heldress med sjult glidelås. Så til dere som er i tvil på om dere vil ha en eller todelt dress er valget enkelt for her kan dere få begge deler :) Dressene er laget av plasflasker og materialet kan brukes om og om igjen. Katvig har tenkt på alt med deres nye kolleksjon, der klima og miljø også er i fokus.
 

 
Denne todelte dressen kan med et enkelt grep gjøres om til en heldress.Gode seler på buksen og godt feste rundt skoene, så ingen snø eller slitte strikk blir et problem.
 
 
 

God,myk og varm fleecejakke i årets farger fra katvig.

1 kommentar:

Monica sa...

Så herlige fotomodeller.. <3