onsdag 30. mai 2012

Til barnerommetKjempesøte apekatter fra smallstuff. Disse kommer i flere forskjellige farger. De er like fine til pynt på en hylle,i senga eller som en lekekamerat.Dette er en draleke fra smallstuff. Den har magnet under føttene så den lett kan tas av og på vogna. Kommer også i flere spreke farger. Veldig gøy for de minste som har begynt å gå.
De kjente og kjære husene fra rice har vi i mange forskjellige farger og størrelser. Supre som feks lekekasser eller bare til pynt. Vi har små (til feks en hylle eller oppi en lekegrind) mellomstore og store. Kom å finn din favoritt.
Stilig sittepuff fra rice til små rumper. Disse kommer i blå til guttene og rosa til jentene.
Hvorfor ikke pynte opp rommet med denne kule "bagen" fra rice, veldig fin til oppbevaring av bamser eller som en skittentøyskurv.
Lekeball med lyd fra smallstuff, pynteelefanter fra smallstuff, både i stor og liten.
Kule bastgiraffer fra rice disse har vi også i kjempestore som står selv på gulvet.
Er du på utkikk etter en stellematte som ikke alle andre har? Vi har nydelige stellematter til både gutt og jente fra smallstuff


Dette var en liten del av det vi har til barnerommet. Å mer kommer. Vi får inn dukkeseng, puter og gulvtepper fra smallstuff. Vi venter også på tallerkenhylle, hylle og nydelig hengevugge fra danske merke hubsch.

Ingen kommentarer: