fredag 13. mai 2011

Hei alle sammen:)

Her kommer en liten oppdatering fra vår kant, om hva som skjer med butikken  for tiden og med diverse bilder:)

Snekkerne begynner snart å bli ferdige med det de skal gjøre inne i lokalet,  i neste uke er det tid for at maleren skal inn å begynne på veggene og gulvet etter det. Så det gleder vi oss til, butikken begynner virkelig å ta form nå:) I dag fikk vi til og med bestilt gulv, så nå er det også i boks.

Forhåpentligvis i begynnelsen av Juni kan vi begynne med det vi skal, alt fra å få opp innredning, vasking, inn med varer og masse annet. 
Så her blir det mye som skal ordnes og fikses.

Gjerne hjelp oss å spre siden vår videre på Facebook til venner og bekjente, det setter vi stor på;) Jo flere, jo bedre som følger oss på veien frem mot åpning av butikken vår i begynnelsen av august. Vi håper på god respons fra dere der ute når vi åpner, det er utrolig gøy å ha klart å komme så langt. Det er jo ekstra stas og stort når man har klart å få til noe eget som en virkelig er interessert i og synes er gøy å jobbe med:)
En DRØM som går i oppfyllelse for oss begge to.

Nedover kommer det litt forskjellige bilder som vi har tatt for å vise dere, gøy å vise dere litt.


Vår første annonsering! Vi har nå hatt vår første annonsering av vår kommenede butikk i Slottsquartalet sin egen senteravis, som følger med i Kristiansands avisen:)
Kanskje noe av dere allerede har lest den!?:) Litt vanskelig å se kanksje hva det står, men gøy å bare vise det til dere.
Utstilling er nå satt opp ved inngangen til Slottsquartalet i 1 etasje med klær fra Wheat, sko fra En-Fant og litt ekstra dill fra teddy kompaniet og hårpynt fra Prikken over i en. Så neste gang du er i byen ta turen innom for en titt.Herlige klær og sko i topp kvalitet.Klær fra Nova Star til jente og gutt utenfor inngangen til butikken vår i 2 etasje. Disse klærne er utrolig kule og har nydelige klare farger:)Her kommer det et bilde av inngangen vår til butikken. Kjempedeilig å få så stor inngang, vinduene er supre med tanke på utstilling.Her kommer det et bilde mot den ene siden av butikken, litt vanskelig å se hvordan det ser ut på bildet. Men det blir veeeldig bra;) Det går ganske langt inn som dere ser og ut til venstre et stykke, hele veien blir er det en god bredde på lokalet.Her ser dere litt fra venstre siden av butikken når man står med inngangen:)Legg gjerne igjen en kommentar, koselig med tilbake meldinger fra dere der ute:) Vi sette utrolig pris på at dere vil følge oss her inne på veien frem mot åpning av egen butikk:)

Med ønske om en GOD HELG

Klem fra Maria og Helene

3 kommentarer:

My home is my Castle sa...

Åhh så mye lekkert dere viser :))) Gleder meg til dere er i gang ! Er så flinke atte !!Lokaletser flott ut forresten :)

Stoor klem fra svigermor ;)

Unknown sa...

JIPPIIIIII!!!! Dette er virkelig etterlengtet, gleder meg stort til dere åpner!

Herlige Barn sa...

Så hyggelig å høre Kristin. Vi gleder oss til å viser dere alt det flotte vi kommer til å få inn i butikken vår. Håper på å se deg der etter at vi har åpnet.
Ønsker deg en fortsatt fin Søndag

Maria og Helene:)