lørdag 16. april 2011

Velkommen til Herlige Barn sin blogg!

Vi åpner Kristiansands herligste barnebutikk i August på slottsquartalet. Vi vil bruke denne bloggen til å fortelle om prossessen frem mot åpning, dele bilder,  samt dele gleder og utfordringer fremover. Vi er helt nye på blogging så vi får håpe vi får dette til:-)

Å starte denne butikken er en idè som kom snikende etter vi fikk våre første barn i 2008. Vi oppdaget fort at det er et veldig ensformig utvalg av barneklær i Kristiansand, og fine gutteklær var enda vanskeligere å oppdrive. Nå har vi begge rekt å bli mamma til to gutter hver, og følte tiden var inne for å realisere planene våre.

"Vi" er Maria Ljosland og Helene Gjertsen, vi bor i Songdalen utenfor Kristiansand med mann og barn. Maria studerer førskolelærer og Helene har just sagt opp sin stilling i Aker solutions.  Nå jobber vi masse med forbredelser til åpning av butikken. Lokalet vi har leid er i 2. etg på slottsquartalet, her får vi et flott lokale på 86kvm. Nå er byggefolkene i full gang med å renovere lokalet, og vi gleder oss kjempemye til de er ferdige og vi kan begynne med vår del av jobben:-)

Vi kommer nå fremover til å legge inn alle merkene vi får inn med link til nettsiden slik at dere som vil kan inn å se på hva slags klær og sko vi får inn. På facebook har vi en oversikt over alle merkene på info siden vår.

Vi tar gjerne imot tips og råd fra erfarne bloggere og håper dere vil følge oss videre.

Hilsen Helene og Maria

2 kommentarer:

Unknown sa...

Så spennende!
Ønsker dere lykke til;)
Selv er jeg fra Oslo, men er stadig på sommerferiere i Kristiansand, så da kanskje vi sees;))

Klem Line

Herlige Barn sa...

Takk for det:):)
Vi er veldig spente og gleder oss masse til å åpne butikken vår:)
Håper på å se deg hos oss i butikken når du tar turen nedover fra Oslo:)
Klem fra
Maria og Helene