torsdag 28. februar 2013

Takk for meg


 
 
 
 
 
 
 
 
Nå sier jeg "takk for meg" som blogger for herlige barn! Det har vært veldig gøy å kunne drive med dette... Men med ny jobb strekker ikke tiden helt til.. Håper bloggen vil fortsette likevel og at dere fortsetter å følge den og ikke minst lar dere inspirere :)
 
Klem fra Heidi 

søndag 24. februar 2013

En smak av vår


 for et nydelig vær vi har hatt her på sørlandet i dag, å flere dager blir det om vi kan stole på værmeldingene ;) Når været var så flott og tempen var på den røde siden, var det en fin anleding til å teste ut den nye vårdressen til Elliot.. Synes disse dressene er kjempegode og ikke minst fine.. Så nydelig denne blåfargen. Solbriller måtte vi også ha i dag, måtte været vare!

Mini A Ture vår/høstdress 799
 
 

mandag 18. februar 2013

Mini rodini kommer

 
 
Mini Rodini er økologisk barnetøy av høy kvalitet med en moderne og humoristisk fremtoning. Mini Rodini designes av Cassandra Rhodin, en svensk motedesigner med navn som H&M, Nylon, Urban Outfitters og Elle på kundelisten. Navnet Rodini kommer fra hennes tippoldefar – den legendariske sirkuskongen "Brazil Jack".
 
Mini Rodini skiller seg ut fra det meste :) Jeg synes det er utrolig kult, designet har en barnslig look, akkurat slik barna liker det! Det er fortsatt veldig nytt i norge, men en hit i hjemlandet sverige.
Herlige barn har valgt å ta inn en liten del allerede til høsten.. Absolutt verdt å prøve ut, det har en fantastisk kvalitet :)
 
 
Her kan dere se litt av hva de byr på denne våren..
 
 







lørdag 16. februar 2013

Levis

 
Levis er og blir de beste buksene, de er en klar favoritt hjemme hos oss, både hos mor og sønn selv :)
De har en utrolig god kvalitet, som gjør at de holder seg fine lenge å etter mange vask. Flekkene går lett vekk fra stoffet og fargen holder seg fin.. Jeg hadde helt klart valgt 1 levisbukse til barnet mitt fremfor 2 "billige" rett og slett pga du har de utrolig lenge :) Gå gjerne opp en størrelse, det gjør ingenting å brette opp på foten, de har så fin smal fasong likevel..
 
Denne modellen er ny i vår, den heter skinny å har en mørk fin vask..
 
Bukse 599
T-skjorte 279
 
 
 
 
 


tirsdag 12. februar 2013

ilovegeorgeous

 
ilovegeorgeous er et nytt merke hos herlige barn fra høsten 2013. De fører noen alldeles nydelige kjoler til små og store prinsesser
 
Dette er et britisk merke, startet av to venninner i 2006. De fikk også (sammen med blandt annet miniature) junior design adwards i 2012
 
Jeg har funnet frem noen av de herlige kjolene, så dere kan se hvordan "stilen" er.. ;)
 
 
Bare å glede seg!
 
 





onsdag 6. februar 2013

FUB er endelig på plass

 
 
Endelig er fub på plass i butikken.. Utrolig fin kolleksjon, så fin at det er nesten umulig å bestemme seg for hva en vil ha. Vil jo gjerne ha ALT! Jeg tok med litt hjem for å prøve på guttene, men de var ikke veldig villige til å stille opp for fotografen mams i dag, så da måtte jeg lokke med barnetv og bolle ;) Så det ble litt så som så med bildene. Utrolig greit med disse plaggene, alt kan settes sammen av gensere og bukser..
 
Priser kommer....
 
 

mandag 4. februar 2013

I farta...

 
 
Etter en helg med sykdom hos de små, begynner denne krabaten å bli frisk igjen. Mens nr 2 ligger utslått på sofaen å sover.. Ikke alltid like lett og aktivisere en som begynner å bli frisk samtidig kose og pleie den syke.. Vi fikk tatt noen tullebilder av Elliot med ny vår/sommer caps fra miniature.. Han synes selv han var skikkelig kul ;)
 
Caps 219 fra MiniAture
 
 
 


fredag 1. februar 2013

Oh my...


Se på disse nydelige fargene, på dette antrekket fra miniature :) mer vårlige farger får du ikke! Ikke nok med at fargen er råfin, men fasongen på denne buksen er kjempekul. Løs oppe og slim i bena.. Akkurat slik min (snart) syvåring liker det.
 
Bukse 449
Genser 489
Sokker 69
 
Alt fra Mini A Ture