tirsdag 31. juli 2012

Love child by Ti Mo


Love child by Ti Mo er nydelig norsk design til små jenter i alderen 2-10 år. Dette er er veldig nytt merke for alle, da det kom ut i butikker i 2012. Nå har høstens kolleksjonen kommet til oss, å det er ikke annet enn fantastisk. Noe annet som også er ganske fantastisk er at alt overskudd går til barn i nød rundt om i verden. Disse damene støtter diverse prosjekter av ren kjærlighet til barn.

Ta en titt på disse nydelige søstrene i blandt annet  Love child by Ti Mo




Stella i cardigan fra by Ti Mo 649
Tunika fra by Ti Mo 499
Bukse fra Rose Lille 349
Sko fra Bisgaard 799
Hårbøyle og spenne fra den lille prikken over ien



Frida i kjole fra by Ti Mo 849
Strømpebukse fra Mini A Ture 179
Sko fra bisgaard 799
Sløyfe fra den lille prikken over ien 69














Frida i genser og bukse fra Love child by Ti Mo 349 og 399


Stella i kjole/tunika fra Lov child by Ti Mo 599
Sokker fra MP 69
Sløyfe fra den lille prikken over ien 79

torsdag 26. juli 2012

Foreldre & Barn


Koselig repotasje fra kardemommeby i denne månedens utgave av foreldre & barn. Flere av disse søte barna har på seg klær, støvler og sko fra herlige barn :) Veldig stas!
Barn i spreke farger og kombinasjoner. Liker det bare mer og mer ;)















Weekendtilbud

Friske opp barnerommet? Ikke så mye som skal til. Gi sengen eller sofaen et lite løft med noen kjempesøte puter fra smallstuff. Denne helgen får dere 2 for prisen av 1 :)





Gant baby




mandag 23. juli 2012

Sommer hos mormor



Mens jeg venter på mer høstnytt i butikken å masse fint tøy og blogge om, legger jeg ut litt bilder av guttene mine som har vært på sommerferie hos mormor. Her koser de seg veldig.


torsdag 19. juli 2012

Gant



En liten smakebit fra gant, et helt nytt merke hos herlige barn. Første levering er nå i butikken. Her ser dere Nikolai i pen hvit skjorte med en god og behagelig bukse til.

Flere bilder fra gant kommer.


fredag 13. juli 2012

Aya naya


Da har første høstleveringen fra aya naya kommet i butikk også. Her finner du masse fint til små og store jenter. Kolleksjonen kommer i lilla og blått denne høsten. Aya naya hadde noen alldeles nydelige skjørt i sin kolleksjon, "tunge" fyldige skjørt i bomull (lag på lag) noe som er veldig gøy siden det har vært mange som har savnet flere skjørt i butikken.

Kjole 269
Body 229
cardigan 399
Bukse 349


Body 229
Bukse 349
cardigan 399


Genser 379
Bukse 379
Skjerf 269


Genser 229
Bukse 379
Skjerf  269


Genser (rosa)  379
Genser lille 229
Skjørt 379
Skjerf 269


Tunika 479
Bukse 349


Skjørt 379
Genser 379
Skjerf 269
Bukse 399

onsdag 11. juli 2012

Mini a ture

Da har første høstlevering ankommet herlige barn. Førstemann ut er det fantastiske yttertøyet til mini a ture. De holder sin standard og leverer igjen. Nydelige jakker, anorakker og dresser til våre små. Mange flotte nyheter innen farger og design. Så her burde en hver finne sin favoritt.

Her kommer en liten smakebit på hva vi har fått inn :)

Jakke fra mini a ture 1149
Votter fra mini a ture 229
Bukse fra roselille 299
Skjerf fra roselille 149
Sko fra bisgaard 749
Dress fra mini a ture 1099

mandag 9. juli 2012

Hubsch xxl tallerkenhylle



Et bilde til inspirasjon.. Denne tallerkenhylla har vi  i butikken, er den ikke nydelig??



Interiør

Butikken begynner å fylle seg opp med mange godbiter til et perfekt barnerom. Vi har fått en ny leverandør danske hubsch, de har både hyller i forskjellige størrelser og fasonger, skap, tavler og knagger. Alle hyllene dere ser i butikken er derfor til salgs. Smallstuff er også et stort merke hos oss. De er virkelig flinke når det kommer til design av interiør og leker. De bruker masse fine og sterke farger samtidig som det er slitrent og med et barnslig preg.

Skap med glassdører 2299
Xxl tallerkenhylle 1229
Reol med 3 hyller og skuff i bunnen 1649
Tallerkenhylle (ikke bilde av) 1549
Hylle med 3 hyller 1099




lørdag 7. juli 2012

2 gode venner

Må bare vise dere disse bildene.. Max og Frida (nabojenta) er så gode venner, så koselig å se hvordan de koser seg sammen :) Søtinger..

Frida skal foresten være min lille "jentemodell" så henne vil dere se mer til utover høsten. Klart vi må prøve ut jentetøyet også ;)


Max har på seg skjorte fra mini a ture, shorts fra wheat og hatt fra mini a ture

onsdag 4. juli 2012

Handelensdag



Da er den store dagen (for mange) endelig her.. Kall det gjerne sørlandets store shoppinghappening!! Det er klart for handelensdag å herlige barn er med for første gang (i morgen 5/7 ) Vi gleder oss til å kunne tilby 50% på hele butikken (ikke leker og interiør) Vi har også telt på utsiden av slottet med tilbudskasser helt ned i 50 kr plagget. Mye FINT å finne her også.

Vi kommer 07:00 og går ikke hjem før klokken 19:00

Gleder oss til mye liv i byen :)


En fin sammensetning?



Elliot i  genser fra Pekanjo og bukse fra norlie. Synes dette var så nydelig sammen. Buksen har en spesiell grønnfarge (her ser den nesten beige ut) Våg å lek med farger man ikke er så vandt med å bruke. Utrolig mange fine sammensetninger.

tirsdag 3. juli 2012

God (høst)stemning

Olivias hus



 Herlige barn har fått ny nabo på slottet. Det kunne ikke blitt  bedre enn Olivias hus!! Jeg ble målløs da jeg i går tok den første turen innom. Det er så gjennomført stil fra krik til krok at det skulle ikke vært mulig. Disse jentene kan virkelig det de driver med. Det var så vakkert, rent og enkelt.
Olivias hus kan tilby klær, sko, vesker, velvære, møbler, kaffe/te og interiør, hva er vel bedre enn å få alt på et sted? Dette er en fryd for øyet. Gleder meg til å følge disse jentene på slottet.















 Kaffe og te må man ha
















Elsker denne "ukens antrekk" veggen!