onsdag 26. oktober 2011

HELT VILT!! Bydager fra i morgen...

Da er butikken klar for bydager og  HELT VILT kampanje i helgen!
Vi kommer i tillegg til disse tilbudene ha utvalgte dagstilbud både torsdag, fredag og lørdag. Følg med på facebook og vær med å bestemme hvilke tilbud det blir:-)
Langåpent er på nytt innført på torsdager i byen, så butikkene stenger ikke før kl 19! Dette har vi savnet:-)


Det blir -50% på alt av yttertøy fra danske Minymo. Her kan du sikre deg en kjempegod heldress eller todelt sett med en vannsøyle på 8000mm. Dressene er supermyke, lette og behagelige for de små, holder de varme og tørre hele vinteren!





Dette er bilder av utvalget vi har i butikken vår fra Minymo sin vinter kollekjon,vi har i tillegg heldress i ensfarget marineblå:-)






Vi har også kjempetilbud på fantastiske Jeans til de litt større barna. Retour Jeans er et eget merke til barn fra 6-14 år som vi har hos oss. Dette er et merke som selger veldig godt i de butikkene som fører det i Norge, men for oss her i lille Kristiansand er det nok litt ukjent, og vi har nok ikke vært flinke nok til å vise det frem i butikken. Kvaliteten og passformen er veldig bra, og de barna vi har fått inn i prøverommet med klær fra Retour har som regel gått ut med en handlepose i hånda:-)

I helgen får du disse kjempekule buksene til -50%.
Her kommer litt inspirasjonsbilder fre Retour!



Velkommen innom oss på slottet!

Klem fra Maria og Helene



mandag 24. oktober 2011

Lykkelig som liten♥



Sitat fra historien bak lykkelig som liten. "Det hele startet omkring 2003, da lille Selma var nyfødt. 
Mer eller mindre bevisste leste vi på salveboksen som sto på badet, og begynte å undre oss litt. Kunne det virkelig være bra å smøre alle disse kjemikaliene på kroppen til det lille nurket? Kunne vi ikke - med vår erfaring og kunnskap - lage noe bedre selv? Hudpleie som var basert på naturlige, økologiske oljer og råstoffer, uten tanke på at alt skulle være så billig som mulig.
Vi begynte å lese oss opp, og forsøkte å kombinere vår fagkunnskap som leger med mer tradisjonelle metoder. Etter en del prøving og feiling kom vi frem til barnesalven. Den fungerte bedre enn noe annet vi hadde prøvd, og inspirerte oss til å fortsette å utvikle også andre naturlige og økologiske hudpleieprodukter, uten parabener og andre potensielt skumle stoffer. " (lykkeligsomliten.no)


Da min minstemann var rundt 3 mnd, begynte de første tørre flekkene å vise seg på den lille kroppen. Jeg kjøpte krem etter krem på apoteket, smørte og smørte, men lillemann ble ikke særlig bedre. Lege ble kontaktet, sterke kortisonkremer skrevet ut, barnelege satte han på melkefri diett, alt uten noen vedvarende effekt. Jeg har lett og lett etter en forebyggende krem som fungerer, og som er sunn for lillemann sin hud.

En dag på jobb ringte denne blide damen og lurte på om vi hadde hørt om lykkelig som liten. Skeptisk som jeg er, ba jeg henne sende meg prøver:-) Vel høsten var i anmarsj, huden til Theodor begynte å reagere på værskiftet og jeg tenkte at hvem bedre å teste den på enn han.

I posten kom det to bokser med kremer, og barnesalven, og smøringen begynte:-) 2 ganger daglig, hele kroppen! Og allerede etter et par dager så jeg forskjellen:-) Etter 2 uker besluttet vi at vi ville ta produktene inn i vår butikk. Nå har jeg brukt kremen daglig i 1,5 mnd, og han har aldri vært så fin i huden:-)

Lykkelig som liten lager barnesalve,hudkrem, ammesalve, badeolje og strekkmerkeolje. 
For mer informasjon om lykkelig som liten, les på hjemmesiden deres lykkeligsomliten.no, der har også mange kunder lagt inn sine erfaringer.

Vi har alle produktene i butikken, og får også inn den nye barnehage kremen som snart er klar for lansering:-)